Ciurel: ”Voi desființa majoritatea departamentelor juridice din CEO!”
Ciurel: ”Voi desființa majoritatea departamentelor juridice din CEO!”
Ultra - Scurte16 septembrie 2013


Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a primit aprobarea Adunării Generale a Acționarilor de a angaja o casă de avocatură, la unele dintre procese, după ce și-a exprimat, în nenumărate rânduri, nemulțumirea față de activitatea juriștilor din companie. Mai mult, Ciurel și-a exprimat regretul că încă nu-i poate da afară, din cauza contractului colectiv de muncă.
„Nu sunt mulțumit absolut deloc. Este unul dintre sectoarele cele mai descoperite. Lucrez cu maxim 10 juriști din cei 70-80. În proporție de 60-70% nu-și câștigă procesele. Și o să desființez multe din compartimentele juridice. Am primit de la AGA aprobarea să-mi achiziționez servicii juridice, punctual, și o să-i desființez, nu-i mai țin. Deocamdată sunt legat de mâini și de picioare, au contract colectiv de muncă”, a declarat, la Gorj TV, Ciurel.
Declarația acestuia vine în contextul problemelor de la Jilț Nord, unde activitatea carierei este blocată din cauza lipsei fronturilor de lucru. Ciurel este de părere că juriștii sunt pe mână cu cei care cer foarte mulți bani de la companie pentru vânzarea pământului din fața excavatorului.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *