CNSC a suspedat o licitație a Primăriei Târgu Jiu
CNSC a suspedat o licitație a Primăriei Târgu Jiu
Ultra - Scurte19 august 2013

Licitația prin care Primăria Târgu Jiu dorea să achiziționeze 15 autobuze a fost suspedată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, la cererea unei firme participante.
Astfel, potrivit anunțului publicat pe SEAP, licitaţia se referă la achiziţia a opt „autobuze noi pentru transportul urban,cu o capacitate de transport de minim 100 de persoane din care minim 25 de locuri pe scaun, cu podea coborâtă, cu motor care sa respecte standardul de poluare Euro 5, Euro 6 sau EEV”, şi a şapte „autobuze noi pentru transportul urban, cu o capacitate de transport de minim 75 persoane din care minim 25 de locuri pe scaune, cu podea coborâtă, cu motor care sa respecte standardul de poluare Euro 5, Euro 6 sau EEV”.
Firma SC Anadolu Automobil Rom SRL a sesizat CNSC, pe 1 iulie, că anumite condiţii tehnice puse de Primăria Târgu Jiu au drept scop final ca ambele loturi să fie câştigate de aceeaşi firmă. Mai mult, firma a mai sesizat și că lipseşte o condiţie esenţială din caietul de sarcini şi anume „termenul de livrare”. Interesant este că două săptămâni mai târziu, firma Anadolu a renunțat la contestaţie, dar a cerut publicarea pe SEAP a tuturor aspectelor semnalate.
La puțin timp după, o altă firmă implicată în licitaţie, SC Auto Exact SRL, a formulat contestaţie, iar CNSC a dispus, pe 8 august, suspendarea procedurii de atribuire.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.