Codruța Florescu, propusă de Viorel Gârbaciu șefă în locul lui
Codruța Florescu, propusă de Viorel Gârbaciu șefă în locul lui
Ultra - Scurte7 iunie 2013

Codruţa Florescu a fost propusă de Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, să preia conducerea instituției, după ce acesta îşi va încheia mandatul la sfârşitul acestei luni, urmând să se pensioneze. Gârbaciu nu va rupe legătura cu instituţia, despre care spune că îi este „copil de suflet”, ci va găsi o  nouă formă de colaborare, odată devenit pensionar.
Codruţa Florescu spune că încă nu a luat o decizie în acest sens, dat fiind şi necazul prin care a trecut recent familia ei, și a funcției pe care o ocupă soţul său, Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
„Am fost onorată de faptul că domnul director Gârbaciu s-a gândit la mine, însă, în momentul de faţă nu am luat nici o decizie în acest sens. Deocamdată, nu pot să mă gândesc la acest aspect, dat fiind necazul prin care a trecut familia mea. Mai mult, nu vreau să se speculeze că soţul meu mă promovează în această funcţie. S-a spus de foarte multe ori că datorită lui colaborez cu „Doina Gorjului”, în ciuda faptului că la vremea când am început colaborarea, el nu era nici măcar consilier. Prea puţini sunt cei ce văd meritele mele”, a mai precizat Codruţa Florescu. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *