Comisarul Babucea, doi ani cu suspendare pentru luare de mită
Comisarul Babucea, doi ani cu suspendare pentru luare de mită
Ultra - Scurte11 iulie 2013

Nicolae Babucea, comisarul de mediu care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, încă de la primul termen de judecată. Acesta a primit o pedeapsă mai usoară pentru că și-a recunoscut fapta de la bun început. Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
„(…) Condamnă inculpatul Babucea Nicolae la 2 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 1 an şi 6 luni(…). Dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare pe durata termenului de încercare”, se arată în sentinţa publicată pe site-ul Tribunalului Gorj.
De asemenea, acesta a fost obligat de Tribunalul Gorj la plata a 2.100 lei ce reprezintă cheltuielile judiciare ale statului, dintre care suma de 2.000 lei –  cheltuieli efectuate în cursul urmării penale.
Reamintim că Babucea a fost trimis în judecată pe 26 iunie 2013, fiind acuzat că a primit mită, de la diverși patroni, pentru a nu-i amenda în timpul controalelor efectuate. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *