Comisarul-șef Ion Voinescu, adjunctul lui Caragea, se retrage din poliție
Comisarul-șef Ion Voinescu, adjunctul lui Caragea, se retrage din poliție
Ultra - Scurte20 iunie 2013

Comisarul-şef Ion Voinescu, adjunctul inspectorului şef al IPJ din Gorj, părăseşte poliţia, intrând in reverză prin pensionare de la 1 iulie. „Am solicitat trecerea în rezervă prin pensionare şi mi s-a aprobat. Da, începând cu 1 iulie îmi încetez activitatea. Nu ştiu dacă voi face ceva după. Probabil o să mă odihnesc, nu merg nici în avocatură, nici nu fac afaceri. De fapt, nu ştiu să fac afaceri, pentru că le făceam şi până acum”, a spus Voinescu.
Ion Voinescu a fost numit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Gorj la 1 ianuarie 2002 şi a rezistat în această funcţie 11 ani. Înainte cu un an, ocupase funcţia de şef al Serviciului Poliţiei Economico-Financiare din IPJ Gorj. In ultimii ani, s-a aflat într-un conflict direct cu şeful IJP Gorj, Viorel Caragea. Nu s-au înţeles, s-au reclamat reciproc, iar neînţelegerile dintre ei „au răbufnit” şi în media. Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • politistii 20.06.2013 la ora 14:34 pm
    domnilorde la m a i , domnilor ziaristi, domnilor politisti, eu am atras atentia prin diferite comentarii dde presa ca la ipj gorj pe care il cunosc cape buzunare colcaie de mai mult timp si mai ales de cind tablagiul de caragea a ajuns mare mahar peste politistii din gorj, dar mai ales peste cei din igpr cu prioritate peste sefii de toate soiurilede acolo si chiar de pe la minister si la momentul potrivit voi veni cu cazuri clare, concrete nu cu vorbe aiurea , deocamdata satm pe margine si facem joc de glezne, mai pe direct domnilor de la minister si rog prresa si in special acest admirabil ziar Pandurul sa se sesizeze si sa dea publicitatii, unde sint memoriile politistilor inminate secretarului general al m a i dnul cst stoica depuse in audienta sau la raport la sfirsitul lunii noiembrie 2012, unde sint memoriile inaintate personal domnului secretar de stat andreescu de catre un grup de politisti de la gorj in luna martie 2013, nimeni nu a fost intrebat despre acest lucru, unde s-au semnalat cazuri extrem de grave comise de caragea, unde sint domnilor aceste memorii, acum ne vom adresa presei centrale, dar mai intii celei locale, spunea domnul ministru stroe ca stia de mai mult timp despre abuzuruile lui caragea, nu cumva din mempriile noastre, pai atunci ce s-a facut cu ele, cine le-a matrasit pe politisti nu i-a intrebat nimeni nimic de luni de zile, a existat o complicitate cu caragea, uitati acum a facut explozie, bun dar revin unde sint memoriile politistilor depuse la ministerul de interne , nu la groapa de gunoi de la bragadiru, noi mai asteptam dar nu mult, va rugam doar faceti-va treaba domnilor din capul trebii, pentru ca altfel se nasc interpretari pertinente si cu mare semne de intrebare.......mult umim, dar unde sint memoriile , poate in al 12-lea ceas le veti scoate la soare chiar daca este canicula
  • Costy 21.06.2013 la ora 5:55 am
    Oare cite memorii mai trebuie depuse,reclamatii si petitii sa se sesizeze organe de conducere din mai? De ce cred eu ca acest caragea despre care in afara de familia lui - nu am auzit nici macar un cuvint de lauda- este ,,putin,, tinut in brate de autoritati..? Rusine domnilor mari conducatori ai judetului. Fratilor stiti ce ar meritat oamenii acestia???sa fie dusi in piata si aratati lumii ca in timpurile vechi...sa rida o tara intreaga cit de mascarici sunt. Mai rau ca la piata s-a ajuns.f f urit din partea acestora ca traiesc printre infractori si nu le pasa.si sa mai revin...ar trebui sa se cerceteze ,,cazul livezeanu,,.. De ce acesta sta in puscarie si coco paun nu? Analizati domnilor.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.