Condescu a anunțat falimentul CEO la întâlnirea cu parlamentarii
Condescu a anunțat falimentul CEO la întâlnirea cu parlamentarii
Ultra - Scurte7 iunie 2013

Parlamentarii din Oltenia au ajuns astăzi în Târgu Jiu, pentru a lua parte la întâlnirea cu sindicaliştii din Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Marin Condescu. Au venit parlamentari de toate culorile politice din Gorj, Dolj, Mehedinţi şi Vâlcea, pentru a vedea care este situația actuală a gigantului energetic. Din Gorj au lipsit parlamentarii Iriza, Khraibani, Weber şi Ponta.
Dacă senatorul Toni Greblă, un apropiat al sindicatelor lui Condescu, a îndemnat la dialog, deputatul Vasile Popeangă a spus că dezbaterea „CE Oltenia – confruntări şi soluţii“ este mai degrabă o „întâlnire de informare” și așteaptă de la sindicaliști soluțiile pentru detensionarea situației de la CE Oltenia.
Marin Condescu a spus că nu aşteaptă soluţii de la parlamentari, ci sprijin. Acesta le-a spus aleşilor că CE Oltenia este în situaţie de faliment, și că, după părerea lui, premierul Ponta este minţit. Pentru a le explica mai bine situaţia Complexului Energetic celor 12 parlamentari prezenţi, Condescu a trecut pe o tablă veniturile, cheltuielile şi pierderile companiei, în accepţiunea sa.
Senator doljean Marius Bălu a spus că PDL va susţine toate soluţiile găsite pentru revenirea CEO întrucât au de suferit în prezent şi cetăţeni din judeţul Dolj.  Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.