Condescu: ''Contractul de cesiune a fost confirmat de Edenred prin mai multe acorduri ulterioare''
Condescu: ''Contractul de cesiune a fost confirmat de Edenred prin mai multe acorduri ulterioare''
Ultra - Scurte31 iulie 2013


Președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a prezentat, ieri, un document care să întărească faptul că cesiunea de creanţe făcută în 2011 cu firma Edenred a avut la bază un contract autentic, nu unul falsificat cum susţin procurorii. Potrivit lui Condescu, contractul de cesiune din 2011 a fost confirmat de Edenred prin mai multe acorduri prin care părţile au convenit reeşalonarea sumelor de plată.
„Edenred ne-a cesionat nouă o creanţă pe care o avea asupra SNLO, pentru că Pandurii avea nevoie de bani şi ei au înţeles să ne ajute, până la aprobarea bugetelor. Nu s-a pus problema ca respectivul contract din 2011 să fie fals, doar că cei de la Edenred nu ştiu a cui e semnătura, pentru că s-au perindat mulţi angajaţi în ultimii ani. Contractul ce cesiune a fost confirmat şi în august 2012 printr-un acord semnat de Pandurii cu Edenred, prin care noi ne angajam să plătim în două rate suma, pentru că nu am avut bani să respectăm convenţia iniţială. Am mai făcut o astfel de eşalonare şi în 2013, iar în iulie am plătit ultima rată. Şi atunci, Edenred a semnat un acord cu Pandurii, prin care părţile sting orice potenţial litigios legat de faptul că Pandurii nu a făcut plăţile la timp”, a declarat Condescu.
Mai mult, în ultimii doi ani, timp în care Pandurii a purtat discuții cu Edenred, cei din urmă nu au spus niciodată că documentul ar fi unul fals, cerând doar respectarea lui, ceea ce s-a si făcut, dar cu întârziere, potrivit lui Condescu, care a mai adaugat că putea fi o problemă de natură civilă, dar în nici un caz penală.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.