Condescu, despre dosarul în care este anchetat: ''Mă aștept să fiu reținut, dar nu arestat!''
Condescu, despre dosarul în care este anchetat: ''Mă aștept să fiu reținut, dar nu arestat!''
Ultra - Scurte29 iulie 2013

marin-condescu
Președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, se află, în această dimineață,  la sediul IPJ, fiind  audiat în dosarul tichetelor de masă, după ce vineri a început urmărirea penală împotriva lui Daniel Burlan şi Daniel Olaru, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în același dosar. Condescu a fost chemat, și el, vineri, la audieri, de procurorul Laurenţiu Grecu, cel care se ocupă de anchetarea cazului, însă a spus că nu poate să ajungă, comunicând printr-o adresă că se află la Cluj.
„M-am înţeles cu un domn comisar să vin luni la audieri. Da, ştiu că s-a început urmărirea penală împotriva mea. Majoritatea oamenilor sunt urmăriţi penal, iar începerea urmăririi penale poate fi urmată şi  de scoatere de sub urmărirea penală. Eu sunt nevinovat şi nu am făcut altceva decât să ajut compania”, a declarat Condescu.
Cei trei, Burlan, Olaru și Condescu, sunt acuzați că au întocmit documentaţii fictive cu tichete de masă, prejudiciind Complexul Energetic Oltenia cu 1,6 milioane de lei. Condescu neagă acuzaţiile şi recunoaşte că are totuşi vină că nu a plătit la timp tranşele de bani angajate în acordul cu firma bucureşteană.
Cu toate că se consideră nevinovat, Condescu a admis că este posibil să fie reținut, punând totul pe seama răzbunării unor oameni care ”nu îl plac”. „Mă aştept să fiu reţinut pentru 24 de ore, pentru că este o răzbunare a unor oameni care nu mă plac, dar doar reţinut, pentru că de arestat nu voi fi arestat. Există magistraţi cinstiţi care vor verifica dosarul şi vor vedea că nu se impune arestarea”, a comentat Condescu.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *