Condescu face un pas înapoi: ”Liviu Andrei va veni la Pandurii dacă i se aprobă demisia din funcţia de subprefect!”
Condescu face un pas înapoi: ”Liviu Andrei va veni la Pandurii dacă i se aprobă demisia din funcţia de subprefect!”
Ultra - Scurte30 septembrie 2013

Decizia primarului Florin Cârciumaru de a se retrage din AGA Pandurii pare să-l fi speriat pe Marin Condescu. Astfel, dacă înainte de gestul făcut de Cârciumaru anunța ca sigură venirea lui Liviu Andrei la Pandurii, acum liderul FNME și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că Andrei va veni după 15 zile, numai dacă îi va fi aprobată demisia din funcţia de subprefect al Capitalei.
Mai mult, Condescu speră să îl facă pe Cârciumaru să se răzgândească, și spune că va discuta cu acesta duminică, când primarul se va întpoarce dintr-o vizită de lucru din Franța. Totodată, Condescu spune, ferm, că Florin Cârciumaru trebuie să rămână în Adunarea Generală a Acţionarilor Clubului Pandurii, pentru că este „catalizatorul rezultatelor bune obţinute de echipa de fotbal în ultimii ani”, iar oameni ca el sunt rari.
”Vom lămuri toate lucrurile care au dus la această decizie a dânsului de-a se retrage. Liviu Andrei va veni la club dacă i se aprobă demisia din funcţia de subprefect al Capitalei”, a mai adăugat Condescu.
Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • Fred 01.10.2013 la ora 0:17 am
    Un lider de sindicat trebuie sa știe că demisiile nu se aproba
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.