Condescu, lăsat pe dinafară de Cârciumaru și Andrei
Condescu, lăsat pe dinafară de Cârciumaru și Andrei
Ultra - Scurte1 octombrie 2013

Subprefectul Capitalei, Liviu Andrei, a anunțat că își amână venirea în Târgu Jiu, din cauza scandalului iscat între acţionarii clubului Pandurii, atunci când preşedintele Marin Condescu a anunţat numirea acestuia ca manager general. Mai mult, Florin Cârciumaru a anunțat că, în ciuda încercărilor lui Marin Condescu de a-l face să se răzgândească, de la 1 octombrie se retrage din Adunarea Generală a Acționarilor a echipei Pandurii.
În paralel, Laurențiu Ciurel a declarat că va relua finanţarea la Pandurii atunci când altcineva decât Marin Condescu, și anume Eugen Pârvulescu, va decide cum sunt cheltuiţi banii la clubul de fotbal.
Astfel, în condițiile date, Liviu Andrei afirmă că atâta timp acţionarii clubului nu reuşesc să aibă un punct de vedere comun, el nu va părăsi postul ocupat la Prefectura Bucureşti, deşi îşi doreşte în continuare să revină la Târgu Jiu, localitatea de domiciliu. Interesant este că Andrei şi Cârciumaru au stat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la aceeaşi masă, la o nuntă la care au participat împreună cu soţiile. Nimic nu lăsa, însă, să se întrevadă scandalul care a urmat.
„Am stat unul lângă altul la aceeaşi masă, nu am avut nicio discuţie contradictorie şi nu înţeleg ce s-a întâmplat. Dacă îmi spunea că e nevoie de nu ştiu ce aprobare mai aşteptam o lună, două, că nu era o problemă. Anterior am avut discuţii cu trei din cei patru acţionari de la echipă şi toţi spuneau că nu e nicio problemă. Propunerea a venit din partea dumnealor, iar eu am acceptat-o. Am două săptămâni la dispoziţie să iau eu o decizie. Sper ca ei să ajungă acolo la Târgu Jiu la un punct de vedere comun şi să mi-l comunice şi mie”, a declarat Liviu Andrei.
De asemenea, Laurenţiu Ciurel a declarat că nu a fost surprins de aducerea lui Andrei în funcţia de conducere la Pandurii, aşa cum nu l-a surprins nici anunţul lui Florin Cârciumaru privitor la retragerea din AGA.
„Nu m-a surprins, nu pot să spun că m-a surprins. Eu nu pot face parte din AGA pentru nu am voie, am contract de mandat”, a spus Ciurel.
Precizare, însă,  interesantă, având în vedere zvonurile că Florin Cârciumaru s-a retras pentru că ar fi incompatibil cu funcţia şi a intrat în vizorul ANI.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.