Condescu: ”Pandurii riscă să piardă 2 milioane de euro de la UEFA!”
Condescu: ”Pandurii riscă să piardă 2 milioane de euro de la UEFA!”
Ultra - Scurte8 octombrie 2013

Marin Condescu a ieșit la rampă și a anunțat că Pandurii ar putea pierde aproape 2 milioane de euro de la UEFA, pentru că n-au fost trimise anumite situaţii care se află în calculatoarele ridicate de mascaţi.
„Grav este că, până marţi la prânz, trebuia să trimitem la UEFA o serie de documente din care să rezulte situaţia noastră financiară, că nu avem datorii la buget, la jucători şi ulterior urma să primim, apreciem noi, undeva la 2 milioane de euro. Sper să obţinem o derogare de la UEFA, dacă nu, nu ştiu ce mai putem face, poate doar să trimitem hârtiile de la Poliţie, din calculatoarele pe care ni le-au ridicat” a declarat Marin Condescu.
Mihai Prunariu, însă, a catalogat drept diversiuni declarațiile lui Condescu, și dă asigurări că situaţia de la Pandurii preocupă pe toată lumea, dovadă stând faptul că s-a amânat evacuarea sindicatelor din sediul din centrul Târgu-Jiului, în care se află şi clubul, tocmai pentru a nu se interveni în bunul-mers al echipei.
„Condescu găseşte găselniţe, hârtiile au fost trimise către UEFA, se prevalează ca şi până acum de jocul în cupele europene, n-are legătură una cu alta”, a ținut să precizeze Prunariu.
Mai mult, Prunariu crede că dacă Marin Condescu şi-ar fi dorit ca lucrurile să meargă bine la echipă, ar fi trebuit să se retragă din funcţia de preşedinte, în momentul în care au început să planeze suspiciuni asupra sa.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.