Conducerea Carierei Pinoasa, reclamată de Golea la poliție
Conducerea Carierei Pinoasa, reclamată de Golea la poliție
Ultra - Scurte9 septembrie 2013

Conducerea Carierei Pinoasa s-a ales cu o plângere penală, făcută de sindicalistul Marin Golea, după ce salariații au fost puși să semneze cereri prin care spuneau că nu vor să li se rețină cotizația către sindicate.
Potrivit lui Golea, directorul Mărășescu avea sarcină să completeze 150 de astfel de cereri. Mai mult, Golea are de gând să facă astfel de plângeri și împotriva conducătorilor de formație care vor încerca să se amestece în treburile sindicale.
“Am făcut plângere pentru că cineva de la Cariera Pinoasa a purces la înmânarea către anumiți salariați a acelor cereri. Salariații sunt puși să semneze niște cereri prin care spun că nu vor să li se rețină cotizația, doar dacă voi da contul sindicatului. Sper ca poliția să identifice acei indivizi care şi-au permis să facă acest lucru. E considerată infracțiune, dacă se implică în sindicat. Asta e o chestie premeditată. Este o imixtiune a administrației în treburile de sindicat. Nu trebuie să se întâmple așa ceva, este infracțiune. Am de gând să fac și la procurorul general pentru a spune ce se întâmplă, ce presiuni se fac”, a declarat Marin Golea.
De asemenea, Golea se plânge și de faptul că, deși FNME a câștigat procesul privind cotizația achitată către sindicat, administrația CEO ignoră decizia instanței.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.