Consilierul Drăgulescu neagă implicarea fiului său în traficul de droguri
Consilierul Drăgulescu neagă implicarea fiului său în traficul de droguri
Ultra - Scurte19 august 2013

Unul dintre cei trei studenți care au fost reținuți, săptămâna trecută de DIICOT pentru trafic de droguri, este fiul unui consilier local de la Arcani, care neagă informațiile apărute în presă, conform cărora polițiștii ar fi găsit plante de canabis la el în grădină.
„Nu am nici un fir de canabis în grădină, aşa cum s-a spus prin ziare, iar asta o pot dovedi cu procesul verbal pe care l-a încheiat DIICOT, după ce a terminat percheziţia. Nici măcar roşii şi ardei nu am atât de multe cum s-a spus în presă. Nu ştiu nici până acum pentru ce a fost arestat fiul meu, dar sunt sigur că nu este vinovat. Eu nu ştiu ca el să fie implicat în lucruri din astea”, a declarat consilierul Drăglescu.
Reamintim că Auraş Culiţă Ciucă, Grigore Ciprian Eftenoiu şi Adrian Alexandru  Drăgulescu au fost reținuți, săptămâna trecută, fiind acuzaţi nu doar că se ocupau de cultivarea canabisului, ci şi cu vânzarea drogurilor în cluburi din Târgu Jiu, în special. Anchetatorii au ridicat, în urma perchezițiilor, peste 20 de kilograme de plante de canabis verde, un gram de plantă uscată vânzându-se pe piaţa neagră cu peste 60 lei.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.