Consilierul local Davițoiu, acționar la Nuclearelectrica
Consilierul local Davițoiu, acționar la Nuclearelectrica
Ultra - Scurte24 septembrie 2013

Consilierul local Nicolae Davițoiu investește în energie. Acesta a cumpărat recent, acțiuni la Nuclearelectrica, și, cu toate că nu vrea să spune câte acțiuni a cumpărat, sau ce sumă a dat pe ele, susține că în aproximativ 2 săptămâni își va da seama dacă afacerea pe care a făcut este una bună sau rea.
„Da, am cumpărat acțiuni la Nuclearelectrica. Am cumpărat destul de multe. Nu pot să vă spun nici câte acțiuni am cumpărat și nici de câți bani. Aștept să văd câte îmi repartizează ei pentru că a fost supra-înscriere și acum se fac socotelile. Acțiunea vine la undeva la 10 lei și 32 de bani, de la 15 lei cât a fost inițial. Pentru că am depus în primele trei zile îmi mai dau un comision de 8%.  În 2-3 săptămâni văd dacă am făcut o afacere bună”, a spus Daviţoiu.
Mai mult, acesta a declarat că este interesat să cumpere acțiuni și la CEO, însă așteaptă să vadă cum va fi bilanțul gigantului energetic, în momentul când va fi listat la bursă.
„Depinde cum va fi bilanțul de la CEO în momentul respectiv. Dacă au un bilanț bun, pozitiv, atunci când se scot acțiunile pe bursă, situația financiară a complexului va fi publică, afișată pe site-ul bursei de valori și poți să-ți dai seama dacă e rentabil sau nu să cumperi. Nuclearelectrica stătea bine când s-au scos acțiunile la vânzare și aștept să văd cum va sta și complexul. De asta a și amânat listarea la bursă. Cei de la Nuclearelectrica produc energia cu mai puțin și de aceea sunt mai rentabili”, a mai precizat Daviţoiu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.