Consiliul local Fărcășești, pe cale să fie dizolvat, după alegerea noului viceprimar
Consiliul local Fărcășești, pe cale să fie dizolvat, după alegerea noului viceprimar
Ultra - Scurte22 iulie 2013

primaria_farcasesti
Alegerea lui Mihai Vasile ca viceprimar la Fărcășești a produs un val de reacții negative printre consilierii locali de la PSD și PP-DD, care au amenințat că își vor da demisia în bloc în această săptămână, pentru a dizolva consiliul local al comunei. Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, susține această măsură, spunând că doar aşa se poate detensiona situaţiua de la Fărcăşeşti.
Reacția acestora vine după ce, primarul Dănuţ Bălu la numit viceprimar pe democrat-liberalul Mihai Vulpe, într-o şedinţă desfăşurată duminică,  la care au participat numai 6 consilieri din 13 câţi are Fărcăşeştiul.
„O să dizolvăm consiliul şi n-o să apuce să aibă viceprimar de la PDL. O să ne dăm demisiile toţi consilierii de la USL şi PPDD. Secretarul va fi obligat să constate dizolvarea” a declarat liderul PSD-ului local, Constantin Drăgoescu.
PPDD-istul Antonică Belgiu se consideră în continuare adevăratul viceprimar al comunei Fărcăşeşti și acuză Prefectura că încurajează abuzurile primarului Bălu. Mai mult, Belgiu a declarat că are deja în mapă demisiile membrilor PP-DD aflaţi pe lista de consilieri locali de la Fărcăşeşti. In plus, Begiu a precizat că n-a renunţat nici la ideea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Dănuţ Bălu.
De vină pentru acestă situație de vină este primarul Bălu, este de părere și președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, care a mai menționat că probabil, în ultimă instanţă, se va ajunge la dizolvarea consiliului local şi organizarea unor alegeri anticipate pentru că, altfel, tensiunile nu vor dispărea. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.