Copiii cu malformații faciale, ajutați de medici voluntari din SUA
Copiii cu malformații faciale, ajutați de medici voluntari din SUA
Ultra - Scurte9 aprilie 2013

O echipă de medici voluntari din SUA va efectua, la Spitalul Județean din Craiova, circa 100 de intervenții chirurgicale la copii și adulți.  Intervențiile vor fi efectuate de o echipă de medici aparținând „Women for World Health“, organizație nonprofit care a derulat de-a lungul timpului o serie de misiuni medicale de acest gen în țări din Africa și America de Sud. În continuare, vă prezentăm comunicatul de presă integral:

Sindicatul USAMV CN va informeaza ca in  perioada 17-26 mai o echipa de medici americani va veni la SCJU Nr. 1 Craiova pentru a asigura o serie de operatii pentru copii cu malformatii faciale. Medicii de la Sectia de Chirurgie Pediatrica strang cazuri pentru a ajunge la numarul de 100 de pacienti.
Daca cunoasteti pe cineva care are nevoie de o astfel de operatie contactati-l pe dr. Andrei Zavate tel: 0742486732, e-mail:
[email protected] Foarte folositor ar fi sa trimiteti poze care sa surprinda malformatia pe adresa de e-mail a dl. doctor, urmand ca persoana in cauza sa fie contactata ulterior. Nu conteaza localitatea de domiciliu a copilului.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.