Cornescu: ”Reţinerea Elenei Vintilescu era previzibilă!”
Cornescu: ”Reţinerea Elenei Vintilescu era previzibilă!”
Ultra - Scurte20 august 2013

Ion Cornescu, directorul  Serviciului de Audit din cadrul societăţii Minprest Serv Rovinari, a declarat că se aștepta ca Elena Vintilescu, fosta directoare a societații, să fie reţinută și, mai mult, s-a declarat mulțumit de modul în care organele abilitate au acționat, chiar dacă anchetarea acesteia a întârziat trei ani.
„Mă aşteptam la această reţinere având în vedere faptele deosebit de grave comise. Nu e o surpriză pentru mine pentru că în cauză s-a efectuat o expertiză care a stabilit acest prejudiciu” a declarat Cornescu.
De asemenea, Corenescu nu crede că reţinerea Elenei Vintilescu poate fi interpretată ca fiind vreo răzbunare politică, doar pentru că fost directoare Minprest a fost un membru marcant al PDL Gorj.
„Aici e vorba doar despre activitatea desfăşurată la locul de muncă. Sunt mulţumit de atitudinea organelor statului, chiar dacă vine cu o întârziere de aproape 3 ani de zile” a precizat Cornescu, una dintre persoanele care a dat declarații, la poliţie, împotriva Elenei Vintilescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.