Cotojman: ''Se fac disponibilizări la Minprest!''
Cotojman: ''Se fac disponibilizări la Minprest!''
Ultra - Scurte2 iulie 2013

Primarul Liviu Cotojman este supărat că mai mulți cetățeni din comuna sa ar fi fost disponibilizaţi de la Minprest Rovinari, punctul de lucru din localitate, începând cu data de 1 iulie. Edilul din Roşia de Amaradia spune însă că nu înţelege pe ce criterii au fost daţi oamenii afară, mai ales că circulă informaţii că ar fi fost sancţionaţi pentru că ar fi participat la mitingul de protest de la finalul lunii mai de la Târgu-Jiu.
„Oamenii au venit să-mi ceară sprijinul. Vreau să merg la directorul Diviziei Miniere să văd de ce s-au făcut disponibilizări” a declarat Cotojman la Radio Infinit.
În replică, directorul general al Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi, spune că nu s-au făcut disponibilizări în societate. Au fost câteva persoane care au avut contracte de muncă pe perioadă determinată, contractele acestora încetând.
„Nu i-am dat afară. Le-a expirat contractul pe 30 iunie şi n-a mai fost prelungit. N-are nicio treabă cu mitingul sindicatelor, e problema lor dacă au participat, pe mine nu mă interesează” a precizat Giorgi. Detalii, aici.
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.