Crețan a cerut în instanță respingerea acţiunii formulate de FNME împotriva CEO
Crețan a cerut în instanță respingerea acţiunii formulate de FNME împotriva CEO
Ultra - Scurte31 iulie 2013

Constantin Crețan, liderul Federației Univers, a demonstrat, încă o dată, că este de partea lui Ciurel în conflicul dintre conducerea CEO și FNME, privind modul în care se coletează cotizațiile pentru sindicate. După ce FNME a decis să acționeze în judecată CE Oltenia, din cauză că Directoratul companiei energetice a stabilit că fiecare cotizant trebuie să se prezinte la casieria unităţii la care lucrează pentru a-şi plăti personal contribuţia la fondul sindicatului, la termenul de ieri, Constantin Creţan a depus o cerere de intervenţie principală, prin care a cerut respingerea acţiunii formulate de FNME împotriva Complexului Oltenia.
În solicitarea de intervenţie depusă, Constantin Creţan susţine că acţiunea intentată de FNME lezează direct interesele, respectiv modalitatea de încasare şi viramentul cotizaţiei de sindicat având efecte implicite asupra activităţii organizaţiei Universul.
„Apariţia sindicatelor ce au aderat la federaţia noastră a ridicat probleme în evidenţa membrilor de sindicat, astfel că, în lunile februarie şi martie 2013, cotizaţia ce ni se cuvenea a fost virată în contul reclamantei şi nu a fost recuperată nici până în prezent. Justificăm interesul în soluţionarea cauzei în sensul respingerii acţiunii reclamantei”, se arată în cererea de intervenţie depusă.
În urma depunerii cererii de intervenţiei, magistraţii Tribunalului Gorj au amânat pronunţarea sentinţei până pe data de 13 august. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *