Crețan: ''Am descoperit mai multe ilegalitați comise de Burlan, Vintilescu și Golea!''
Crețan: ''Am descoperit mai multe ilegalitați comise de Burlan, Vintilescu și Golea!''
Ultra - Scurte30 iulie 2013


Sindicalistul Constantin Crețan a explicat de ce a fost, ieri, la sediul IPJ Gorj, precizând că a reclamat dispariţia, din societatea Minprest Rovinari, a unei sume de 5 miliarde de lei vechi.
„Am descoperit mai multe ilegalitați, ilegalități comise de domnul director Burlan, doamna Vintilescu, și colegul meu din sindicat, Marin Golea, care făcea parte din Adunarea Generală a Acționarilor. Este vorba despre o sumă de vreo 5 miliarde de lei vechi a fost trecută la pierderi, aceşti bani au dispărut practic din unitate. Este furt pe faţă, iar organele abilitate trebuie să verfice”, a precizat liderul sindical, explicând că nu este vorba despre prejudiciul de 330.000 de lei menţionat în raportul Curţii de Conturi.
Mai mult, Crețan susține că sunt mai multe dosare cu privire la Minprest, la Elena Vintilescu și Daniel Burlan. „Sunt multe ilegalităţi şi sume de bani care trebuie recuperate, inclusiv de la Pandurii, care a primit ilegal bani de la SNLO, care era pe pierdere. Eu vă spun de mult despre furturile de cărbune din minerit, la Motru este vorba despre milioane de tone” a explicat liderul de sindicat.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Fosti directori ai Minprest, reținuți 19.08.2013 la ora 16:17 pm
    [...] că sindicalistul Crețan a reclamat la Poliție dispariţia, din societatea Minprest Rovinari, a unei sume de 5 miliarde de lei vechi, menționând că a [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *