Crețan: ”Fluerătoru a făcut un autodenunț. Mulți politicieni și lideri sindicali vor pica!”
Crețan: ”Fluerătoru a făcut un autodenunț. Mulți politicieni și lideri sindicali vor pica!”
Ultra - Scurte26 septembrie 2013

Constantin Crețan, vicepreședintele Federației Univers, a declarat că, în urma unui autodenunț făcut de sindicalistul Cristea Fluerătoru, pe scena politică și sindicală a județului Gorj un adevărat „cutremur”, fără să precizeze, însă, exact la ce să ne așteptăm.
„Vreau să vă spun public că există un autodenunț al liderului de sindicat de la Motru, Cristea Fluerătoaru, care vrea să-și apere pielea. Au fost denunțați foarte mulți politicieni și lideri de sindicat, care au fost și sunt implicați în afaceri prin care au fost păgubite unitățile economice de pe raza județului Gorj. Sfera de influență a acestor afaceri va fi cercetată de oamenii legii. Cunosc foarte bine situația. O să aveți surprize când anumite instituții ale statutului vor verifica autodenunțul făcut de Cristea Fluerătoru. Liderul de sindicat, care este arestat, cunoaște afacerile care s-au făcut de-a lungul timpului și și-a dat seama că este singurul care plătește pentru acele lucruri necurate, așa că a făcut un denunț pentru a scăpa mult mai ieftin”, a declarat Crețan.
Trebuie reamintit faptul că sindicalistul Cristea Fluerătoru se află în arestul IPJ Gorj, fiind reţinut, încă din luna iulie, pentru complicitate la abuz în serviciu şi uz de fals, alături de Nicolae Giuran şi Sandu Benga, într-un dosar legat de modul în care s-a făcut reabilitarea drumului de la Miculeşti la Motru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *