Deputatul Iriza critică Guvernul Ponta: ”A dat prea puțini bani la primării!”
Deputatul Iriza critică Guvernul Ponta: ”A dat prea puțini bani la primării!”
Ultra - Scurte25 septembrie 2013

Deputaul PSD Scarlat Iriza consideră că vinovat pentru situația financiară proastă în care se află primăriile în acest moment se face Guvernul Ponta, dar și Consiliul Județean Gorj. Astfel, pentru lipsa banilor la bugetele locale ale primăriilor, parlamentarul arată cu degetul spre Guvernul Ponta și spre Consiliul Județean, care au alocat prea puțini bani. Mai mult, Iriza laudă primăriile conduse de primarii din opoziție, cum ar fi Turburea și Fărcășești, care au reuşit să se descurce şi pe timp de criză.
„Problema banilor este vitală în colegiul meu. Foarte puțini bani au venit de la Guvern și puțini bani a împărțit și Consiliul Județean în tot județul, inclusiv în colegiul meu. Lucrurile s-au mai mișcat în comunele puternice din punct de vedere financiar, asta însemnând Fărcășești, Turburea, cât de cât la Bâlteni, Plopșoru. Fărcășești este cea mai bogată comună din colegiu și acolo sunt asfaltate și ulicioarele, nu numai ulițele. Comunele sărace, cum este Săulești, nu au primit cât era necesar”, a precizat Scarlat Iriza.
Totodată, Iriza a ținut să dea asigurări că primăriile vor primii ceva bani la rectificarea anunțată pentru luna octombrie, ca „oamenii să vadă că primarii sunt interesați să facă investiții”.
„Sper ca la rectificare primăriile din colegiul meu să primească ceva bani, măcar ca oamenii să vadă că primarul este interesat să facă ceva investiții vitale. Nu cred că va fi rectificare bugetară negativă, pentru că noi cu colectarea banilor la bugetul statului stăm foarte bine. Suntem pe undeva pe locul 4 și cred că o să primim bani. Ne-a promis și premierul că va îndrepta ochii puțin spre Gorj”, a mai precizat Iriza.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • La munca 25.09.2013 la ora 19:07 pm
    Iriza vorbeste de putini bani dati la Primarii deoarece are si el de luat bani de acolo caci a facut afaceri numai cu primariile si se plange taranul asta de Iriza ca nu stie sa scoata doua vorbe din gura .Este deputat 'PARAT" nu stie pe ce lume traieste se ocupa numai cu afaceri dubioase ,o sa-i vina si lui randul .Asta il doare pe el ca D_L Ponta nu a dat bani multi la primarii sa-i bage lui in buzunare nu tie rusine ca ai facut bani numai de la stat si pe spinarea oamenilor pe care i-ai pacalit.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.