Dian îi răspunde lui Călinoiu: ”Nu pot să ascund mizeria sub preș!”
Dian îi răspunde lui Călinoiu: ”Nu pot să ascund mizeria sub preș!”
Ultra - Scurte13 august 2013

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, i-a răspuns lui Călinoiu, care a declarat că nu există probleme în USL Gorj, spunând că el nu poate să ascundă ”mizeria de sub preș”. Mai mult, acesta a spus că așteaptă, în continuare, revenirea din concediu a lui Victor Ponta pentru a discuta problemle din USL Gorj.
„Domnul Călinoiu are de condus un județ. Eu discut cu domnul Cârciumaru. Nu pot să ascund mizeria sub preș, dacă dânsul o ascunde e numai problema dânsului. Se vede de la o poștă că nu se pune în prim plan economia Gorjului ci numai interesele personale și cumetriile”, a declarat senatorul Dian Popescu.
De asemenea, Dian Popescu a precizat că pe 28 și 29 august va discuta cu președintele PNL Crin Atonescu în cadrul Biroului Politic Național despre atacurile la adresa liberalilor lansate de Ion Călinoiu.
„Domnul Călinoiu nu a înțeles că se află într-un județ sensibil, și că orice declarație îl pune în dificultate pe Victor Ponta, care este deputat de Gorj. Noi liberalii nu am făcut nicio declarație la adresa PSD. Ion Călinoiu să înțeleagă că roata-i rotundă și îți oferă surpirze”, a mai spus președintele PNL Gorj.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.