Dian Popescu: ''Doar un audit ar putea stabili situația reală a CEO!''
Dian Popescu: ''Doar un audit ar putea stabili situația reală a CEO!''
Ultra - Scurte10 iulie 2013

Senatorul PNL Dian Popescu la acuzat pe Ciurel că face declarații contradictorii cu privire la profitul Complexului Energetic și consideră că numai un audit ar putea stabili care este adevarata situație economică a gigantului energetic. Senatorul a făcut aceste acuzații după ce managerul privat Laurențiu Ciurel a declarat că complexul are un profit pe hârtie, pentru că duce lipsă de lichidităţi, dar are foarte mulţi bani de încasat de la clienţi.
”Un audit la Complexul Oltenia ar fi necesar pentru a afla situația reală, întrucât apar tot felul de declarații contradictorii, inclusiv ale domnului Ciurel. Sunt companii care nu vor mai avea niciodată bani să achite datoriile către CE Oltenia. Folosim acete datorii să scoatem profit pe hârtie, dar, în realitate, acest profit nu există” a declarat Dian Popescu.
Mai mult, Dian a comentat și declarația lui Ciurel privind reorganizarea CEO, spunând că într-o asemenea situaţie ar urma disponibilizări masive. „Mi-e mare teamă să vorbesc despre viitorul Complexului Oltenia şi al Gorjului” a adăugat acesta. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.