Dian Popescu îl acuză pe Ciurel de ”răzbunări politice”
Dian Popescu îl acuză pe Ciurel de ”răzbunări politice”
Ultra - Scurte26 iulie 2013

Întâlnirea dintre liderul PNL Gorj, Dian Popescu, și președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, cu privire la schimbarea din funcție a liberarului Alexandru Braia, nu a avut nici un efect asupra schimbărilor efectuate în ultimele zile la Complexul Energetic Oltenia. Mai mult, Cârciumaru i-a spus liderului PNL Gorj că nici el nu este de acord cu aceste schimbări, însă nu are ce să facă în această privintă, pentru că nu dorește să se implice în managementul gigantului energetic.
Cu toate că Dian Popescu a catalogat discuția cu Florin Cârciumaru drept una ”mulțumitoare”, liberalul se arată deranjat de declarațiile conducerii CE Oltenia, cum că Braia ar fi fost schimbat pe criterii de performanță.
”Faza cu perioada de evaluare este un joc ieftin şi pentru noi care avem ceva experienţă în domeniu, chiar mult mai mare decât actualii directori ai Complexului Energetic. Nu am liberali care să mai ocupe funcţii in minerit şi energie, dar deciziile luate sunt ale unui om care nu se ocupă decât de răzbunări politice, n-are nicio legătură cu managementul companiei”, a precizat Dian Popescu.
Președintele PNL Gorj a încheiat, spunând că la informat pe Cârciumaru cu privire la nemulțumirile sale, și acum așteaptă să vadă cum se va rezolva situația. Mai mult, Dian a spus că dorește că discuția pe care a avut-o cu Florin Cârciumaru să rămână între ei.
”Acum domnul Cârciumaru a luat la cunoştinţă şi de nemulţumirea mea şi a rămas să purtăm discuţii şi cu toţi factorii de decizie pentru că vedem că situaţia a escaladat. Eu sper să se schimbe ceva. Protestul sindicatelor a deranjat, dar protestul ca atare intră în democraţia statului de drept”, a concluzionat Dian Popescu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.