Dian Popescu: ”Postul de consilier local va fi al PSD!”
Dian Popescu: ”Postul de consilier local va fi al PSD!”
Ultra - Scurte23 august 2013

Șeful PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că se va respecta protocolul USL cu privire la numirea unui consilier pentru postul rămas vacant în Consiliul Local Târgu Jiu. Mai mult, acesta a negat, și el, cele spuse de vicepreşedinta Mădălina Ciolocoi, cum că liberalii ar fi decis s-o susţină pe Emilia Horhoianu.
„PNL are deja 3 consilieri, câţi am stabilit prin protocol. Deci, PSD-ul este cel care va numi om”, a declarat senatorul Dian Popescu, încheind disputa care durează de câteva săptămâni.
Însă, decizia luată de acesta nu a picat bine tuturor liberalilor gorjeni, care oricum sunt de părere că au cedat de prea multe ori în fața celor de la PSD.
„Unii membri din PNL sunt foarte nemulţumiţi pentru că a pierdut foarte mult la nivel local. Iar la consiliul local ar fi o nouă pierdere” a declarat penelistul Daniel Gorgotă, care a precizat că că va fi foarte greu ca cele trei persoane, două liberale şi o conservatoare, să se dea la o parte în favoarea social-democratului Mihai Gheorghe.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 29.08.2013 la ora 22:31 pm
    Normal ca doar nu o sa ti pui in pericol scaunul de Senator pentru amaratii de simpli membrii PNL . Tu te simti bine intre PeNaListii tai de frunte .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.