Directoratul CEO, mandat de 4 ani
Directoratul CEO, mandat de 4 ani
Ultra - Scurte17 iulie 2013

O parte din directorii din cadrul CE Oltenia vor avea mandate de 4 ani și vor fi selectați, în urma unui concurs, a declarat managerul Laurențiu Ciurel. Mai mult, acesta nu exclude varianta ca pentru unele dintre ele să apară candidaţi şi din afară.
„Există semnale că vor fi şi oameni din afară care vor candida pentru posturile respective, nu doar cei din unitate sau cei care au ocupat funcţiile. Eu, cel puţin, am asemenea semnale. Vor avea mandate de patru ani, la fel cum am şi eu, dacă vor promova”, a precizat managerul CEO.
Cu toate că în presă au apărut speculații cum că prin acest proces nu s-ar urmări decât nişte „epurări politice”, mai ales că printre cei vizați s-ar afla și Alexandru Braia, liberalul de la conducerea UMC Peşteana şi directorul de la Berbeşti, Gheorghe Chielcea, cei doi sunt însă de părere că nu vor fi schimbaţi din funcţie pentru că şi-au făcut datoria.
„Eu îmi fac datoria în continuare, nu am avut probleme, aşa că nici nu văd vreun motiv să fiu schimbat. Nu mi s-a adus la cunoştinţă vreun reproş de către conducere, activitatea a mers bine până acum”, a precizat Braia.
Cei patru membri ai Directoratului CE Oltenia vor fi selectați de firma de recrutare Kienbaum, aceeași care a ales și managerul privat. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *