Directori din CEO, demiși și cercetați penal
Directori din CEO, demiși și cercetați penal
Ultra - Scurte29 iulie 2013

Mai mulți directori de la termocentralele Ișalnița şi Craiova II, în frunte cu Bălăşoiu şi Motocu, au fost demiși vineri, în urma dispariției a circa 100 de mii de tone de cărbune din depozitul centralei. Directorul Diviziei Energie, Aurel Medințu, a confirmat dispariția cărbunelui și a anunțat că vor fi luate măsuri dure. Astfel, conducerea CEO a depus plângere penală, iar de astăzi mai mulți angajați vor fi audiați de polițiști.
„Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la lipsa cărbunelui din gestiune de la Işalniţa. În perioada următoare vor fi audiate mai multe persoane cu funcţii de răspundere din cadrul unităţii”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.
Surse din companie spun că cei care au făcut pierdute miile de tone de cărbune din depozitele unităţii au fost extrem de bine organizaţi, acţionând ca un grup. Deocamdată vor fi audiate 10 persoane, urmând ca cercul să se lărgească: „Sunt mult mai multe persoane implicate, iar schimbările din această sucursală vor fi mult mai profunde”, spun sursele. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *