Directorul CNADNR amenință cu rezilierea contractului, dacă lucrările la DN66 nu progresează
Directorul CNADNR amenință cu rezilierea contractului, dacă lucrările la DN66 nu progresează
Ultra - Scurte16 septembrie 2013

Șeful CNADNR, Narcis Neaga, s-a declarat extrem de nemulțumit de modul cum au evoluat lucrările pe tronsonul de drum de la Rovinari la Bumbeşti-Jiu. Mai mult, după inspecția de pe DN66, Neaga a chemat, marți, la București pe constructori, proiectanți și consultanți, pentru a da explicații.
„Sunt complet nemulţumit de ceea ce am văzut, atât din partea constructorului, cât şi din partea consultantului. Au un progres exagerat de mare, cu ghilimelele de rigoare, de doar 4%. Dacă privim motivele, şi de o parte şi de alta, acestea nu ţin în faţa unei întrebări simple, de genul «de ce nu lucraţi?». Se găsesc motive de genul «abia am primit documentaţia, cotele nu corespund» sau tot felul de alte lucruri care nu au legătură cu importanţa acestei lucrări. Nu pot să se scuze nici că nu au finanţare, pentru că banii au venit şi vin în continuare”, a declarat Neaga, care a mai ținut să precizeze că, după ce a inspectat șantierul, a avut sentimentul că că muncitorii își petreceau concediul de odihnă  la locul de muncă.
Șeful CNADNR a mai declarat că că urmează să facă o analiză la contractul de lucrări şi, pas cu pas, vor fi urmate procedurile legale, putându-se ajunge chiar şi la rezilierea lui. De asmenea, înainte de a pleca, Neaga a precizat că va face vizite săptămânale, pentru a verifica în ce stadiu se află lucrările.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.