Disponibilizări și la Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj
Disponibilizări și la Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj
Ultra - Scurte26 iulie 2013

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, a anunțat într-o conferință de presă că un număr de 384 de angajați ai Administrației Naționale. „Apele Române” vor fi disponibilizați în această toamnă. Nici jude’ul Gorj nu este scutit de această măsură, unde 6 angajați ai Serviciului de Gospodărire a Apelor vor fi concediați.
Conducerea instituției caută în acest moment soluții pentru ca aceste persoane să nu rămână fără un loc de muncă. „De la noi ar trebui să fie disponibilizate șase persoane. Eu mă tot gândesc la o soluție, ca nu cumva acești oameni să rămână fără un loc de muncă. Am decis să scoatem la licitație serviciul de pază, iar firma care va câștiga licitația să preia angajații care vor fi disponibilizați de la SGA și care pot să facă în continuare serviciu de pază la instituția noastră. Sper să găsim o firmă care să accepte acest lucru. La noi ultimele disponibilizări s-au făcut anul trecut”, a spus Theodor Popescu, director SGA Gorj.
Varga a mai anunţat că a cerut conducerii ANAR să prezinte, în maxim o săptămână, criterii clare în baza cărora să se facă reducerea de personal,  cerând ca cei disponibilizaţi să nu facă parte din personalul productiv, ci să fie cei „certaţi cu legea”, care nu respectă procedurile interne şi care nu sunt productivi. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *