Disponibilizații de la Finanțe contestă preavizele
Disponibilizații de la Finanțe contestă preavizele
Ultra - Scurte19 august 2013


Aproximativ jumatate din cei disponibilizați de la Finanțele Publice Gorj au făcut plângere la Regionala Craiova, considerând că preavizele sunt ilegale.
„Pentru aproximativ 120 de salariați care au primit preaviz noi am făcut plângeri prealabile la Regionala Craiova și am invocat niște ordine  și articole de lege, pentru că preavizele nu s-au dat legal. O să depunem contestații și în instanță, dar în principiu toți angajații se vor înscrie la concurs”, a declarat Răzvan Petcu, liderul de sindicat al Sed Lex.
Mai mult, deși oamenii disponibilizați de la Finanțe au apreciat sprijinul acordat de reprezentanții Partidului Democrat Liberal, care s-au angajat să le acorde asistență juridică celor care au primit preavize pentru a le contesta, aceștia au preferat sprijinul sindicatelor.
„Lumea e mulțumită pentru ajutorul oferit, dar încearcă să rezolve tot prin sindicate. Unii mai iasă la pensie, alții participă la concurs sau contestă preavizele în instanță”, a precizat Ion Popescu, liderul Sindicatului Național al Funcționarilor Publici.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.