Dragnea a asigurat autoritățile locale că Executivul susține înființarea mixtului energetic
Dragnea a asigurat autoritățile locale că Executivul susține înființarea mixtului energetic
Ultra - Scurte17 iulie 2013

Prezent, ieri,  la Târgu-Jiu, vicepremierul Liviu Dragnea a dat asigurări autorităţilor judeţene că Guvernul susţine actualele structuri de producţie ale CE Oltenia, menţionând că Executivul pledează pentru înfiinţarea unei noi structuri, care să se bazeze pe un mixt de producţie. Dragnea a anunţat și că se lucrează la o strategie energetică încât România să devină independentă din punct de vedere energetic.

Tot ieri, Dragnea a ţinut să dea asigurări că Guvernul nu vrea un CEO în rol de Cenuşăreasă, care să fie util sistemul energetic doar în momentele de criză. „Nu cred că e corect să rămână un fel de Cenuşăreasă, când îţi e bine n-o bagi în seamă, o ţii în spatele casei, iar când îţi e foarte greu o îmbraci, o scoţi în faţă şi spui «uite cine salvează România»” a declarat acesta.
Şi, în timp ce Dragnea menţiona cât de util ar fi un mixt energetic, managerul privat Laurenţiu Ciurela reamintit ieri că încă de acum un an spunea că 2013 va fi unul greu, dar recunoaşte că la atâta ploaie nu se aştepta, prognozele despre care el vorbea prin primăvară indicând secetă în iulie şi august. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *