Familia lui Gârjoabă, pusă pe liber de conducerea CEO
Familia lui Gârjoabă, pusă pe liber de conducerea CEO
Ultra - Scurte5 august 2013

Soția și fiul lui Corneliu Gârjoabă, fostul director de resurse umane din cadrul Sucursalei Electrocentrale Turceni, au intrat în preaviz, după ce aceștia au refuzat să semneze actele adiționale prin care salariile acestora urmau să fie micșorate.
Elena Gârjoabă lucra ca și economist în cadrul CEO, când a fost pusă să semneze actul adițional prin care salariul său era redus la nivelul celorlalţi economişti din cadrul complexului. La presiunea făcută de soțul său, acesta a refuzat să semneze, refuzând, apoi, și variantele de posturi ce i-au fost oferite. Ca urmare a acestui fapt, acesta a intrat în preaviz, urmând să fie disponibilizată. Aceeaşi procedură a fost aplicată şi fiului acestuia, jurist la complex, dar şi altor 11 persoane care au refuzat şi noile salarii, dar şi posturile puse la dispoziţie.
Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a precizat că, la nivelul unităţii, sunt 13 persoane care au fost disponibilizate începând cu 1 august, majoritatea fiind jurişti şi economişti.
„Am observat că sunt unii economişti sau jurişti, 13 la număr, în companie care se cred atât de buni încât au refuzat salariile propuse de noi. Iar aceştia vor pleca, pentru ca noi să găsim oameni care să lucreze în locul lor, pe salariile respective. Nu mai avem în complex posturi de jurist sau economist plătite cu 10.000 de lei pe lună brut, aşa cum erau, posturi în care au huzurit unii sau alţii până acum”, a precizat Răuţ. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *