Firma ce va supraveghea lucrările la noua centură a Târgu Jiului, selectată de CNADNR
Firma ce va supraveghea lucrările la noua centură a Târgu Jiului, selectată de CNADNR
Ultra - Scurte8 octombrie 2013

Societatea Consitrans, cu sediul în capitală, a fost selectată de CNADNR pentru a supraveghea execuția lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Astfel, firma respectivă va fi plătită cu două milioane de lei pentru a supraveghea modul în care constructorul acestei investiţii va utiliza fondurile disponibile şi dacă va executa lucrările conform contractului.
“Este societatea care se va ocupa cu consultanţă, de urmărirea lucrărilor. Nu am mai lucrat cu această societate până în prezent. Execuţia este tot în contestaţii din câte ştiu. Ar trebui ca anul acesta să se atribuie licitaţia”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.
În ceea ce privește construirea, propriu-zisă, a centurii ocolitoare, nu se știe, deocamdată, nimic. Licitația câștigată de firma italienească Collini Lavori Spa a fost contestată, și nici măcar şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, Ion Tudor, nu ştie ce s-a decis în urma contestaţiei.
“Nu ştiu nimic, nu ştiu nimic deocamdată. Pe saitul CNADNR-ului vă uitaţi. Se comunică când se va comunica, dar deocamdată nu s-a comunicat”, a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Gorj.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.