FNME a pierdut ''războiul'' cu CEO
FNME a pierdut ''războiul'' cu CEO
Ultra - Scurte4 septembrie 2013

FNME a pierdut ”războiul” cu administrația CEO, privind modul în care trebuie strânse cotizațiile către sindicate. Astfel, în ședința de ieri, dintre dintre federaţiile sindicale şi CEO, s-a hotărât ca sindicatele să prezinte un tabel cu membrii care îşi dau semnătura să li se reţină banii şi, totodată, să existe o solicitare scrisă din partea cotizanţilor că sunt de acord să li se oprească acele sume de bani.
„Le-am explicat că raporturile juridice dintre noi şi salariaţi sunt diferite de raporturile juridice dintre ei şi salariaţi. Noi, în baza legii, nu putem opera nici un fel de reţinere din salariu. Practic, ne-au cerut să negociem o modalitate de încălcare a legii, ori noi nu facem aşa ceva. Respectăm decizia instanţei, aşa cum ne-au solicitat ei la întâlnire, luăm act de ea, dar în condiţiile prevăzute de lege”, a precizat Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane al CEO.
Practic, acum reţinerea cotizațiilor va fi făcută doar pe bază de tabel şi cerere, mai rău chiar şi decât înainte, când Directoratul dispusese încasarea doar pe bază de tabel.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.