FNME câstigă o primă bătălie cu CEO. Cotizația pentru sindicate, oprită pe statul de plată
FNME câstigă o primă bătălie cu CEO. Cotizația pentru sindicate, oprită pe statul de plată
Ultra - Scurte20 august 2013

FNME a câștigat o primă bătălie în războiul cu administrația CE Oltenia, privind modul de plată al cotizațiilor. Astfel, Tribunalul Gorj a admis cererea federației sindicale, şi a anulat hotărârea CEO prin care fusese schimbat modul de colectare a cotizaţiei de la membrii federaţiei lui Condescu, instanţa considerând că au fost încălcate prevederile Contractului Colectiv de Muncă.
Spunem că a câstigat o primă bătălie, pentru că procesul urmrează să fie judecat pe fond. Urmare a acestei decizii a Tribunalului Gorj, cotizaţia minerilor va fi oprită, din nou,  pe statul de plată al fiecărui salariat şi virată în contul FNME.
UPDATE:
”Admite cererea de ordonanţă preşedinţială. Dispune suspendarea provizorie a efectelor art.19 din Hotărârea nr.51 din 5.07.2013 a Directoratului SC CEO SA cu privire la încasarea şi virarea lunară a cotizaţiei de sindicat şi a Anexei parte integrantă a acesteia privind ” Procedura operaţională de încasare şi virament a cotizaţiei de sindicat” până la soluţionarea definitivă al fondului cauzei ( în dosarul nr.6836/95/2013 al Tribunalului Gorj). Obligă pârâta la 520 lei cheltuieli de judecată către reclamantă. Cu apel în 5 zile de la pronunţare”, se arată în decizia Tribunalului Gorj.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.