Gelu Vișan: ''Romanescu m-a asasinat cu telefoanele. Vrea să preia organizarea Mișcării Populare!''
Gelu Vișan: ''Romanescu m-a asasinat cu telefoanele. Vrea să preia organizarea Mișcării Populare!''
Ultra - Scurte1 august 2013
Liderii Mişcării Populare, Marian Preda, Cristian Diaconescu şi Gelu Vişan, s-au declarat surprinși de declarațiile lui Liviu Andrei din presă, potrivit cărora a fost ofertat să preia conducerea Partidului Mișcarea Populară la Gorj. Mai mult, aceștia l-au ironizat pe Liviu Andrei, într-o conferință de presă susținută la Târgu Jiu, când au aflat că este subprefect al Capitalei, spunând că nu s-a remarcat cu nimic.
De asemenea, Vișan a declarat că este asaltat de telefonele din partea lui Marcel Romanescu, dar și a lui Liviu Andrei, care ar vrea să preia organizarea Mişcării Populare la Gorj.
”Personal nu am sunat pe nici unul dintre aceste persoane, nici pe domnul Andrei nici pe domnul Romanescu. Mai mult decât atât, de o lună de zile suntem asasinaţi mai mulţi cu telefoane dinspre dânşii că ar vrea să se ocupe de partid, de Mişcarea Populară. Am auzit, printre altele că s-au autointitulat preşedinţi pe aici că au fost contactaţi de nu ştiu cine. Dânşii au sunat, au solicitat întâlniri multe, nu au avut loc discuţii. Mie mi se pare strigător la cer, eu sunt siderat că dânşii spun că au fost contactaţi, rugaţi. În nici un caz!” a spus Vişan
Detalii, aici.
1 COMENTARII
  • Andrei 02.08.2013 la ora 11:38 am
    ROMANESCU, e mereu obisnuit sa spuna ca este "CURTAT". Cum se screme Base cu o noua formatiune politica, iaca si Romanescu la CURTARE. Pai orice fata batrana e curtata de tot satul si tot fata batrana ramane. Numai ca nu si orice fata batrana, ramane fata mare. Afirmatiile lui Romanescu sunt penibile. E ca si cum te-ai lauda ca te-a violat Miscarea Populara si ai ajuns in orgasm de fericirea violului.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.