Gorj Domino: Planul de management al lui Giorgi, copiat de site-ul Romprest
Gorj Domino: Planul de management al lui Giorgi, copiat de site-ul Romprest
Ultra - Scurte25 iulie 2013

Planul de management al lui Gabriel Giorgi, directorul Minprest, pe care l-a prezentat Consiliului de Administrație, și care nu a fost apobat din cauza lipsei notei de prezentare şi a solicitării oficiale a aprobării acestuia, este copiat, aproape în totalitate, din prezentarea unei firme naţionale de curăţenie, și anume Romprest Servicii Integrate.
În timp ce pe pagina de internet a societăţii naţionale se spune: „Romprest Servicii Integrate activează pe piața românească în 4 divizii importante: facility management, servicii profesionale de curățenie, spații verzi și servicii DDD”, în planul de management al lui Giorgi, când a venit vorba de planurile de viitor pe care le are pentru  societate apare: „Minprest Servicii Integrate va activa pe piaţă cu 4 divizii importante: facility management, servicii profesionale de curăţenie, spaţii verzi şi servicii DDD”.
Mai mult, Giorgi a copiat până și logo-ul Romprest „ROMPREST SERVICII INTEGRATE:  Lucrăm cu tine! Lucrăm pentru tine!”, schimbând doar numele firmei: „Minprest Servicii Integrate: Lucrăm cu tine! Lucrăm pentru tine!”.
Toate cele opt pagini ale „planului de management” ale lui Giorgi se regăsesc, aproape în integralitate, în prezentarea Romprest şi, dacă va fi aprobat, va conta la evaluarea anuală a performanţelor directorului general, care dacă dovedeşte că a făcut performanţă, primeşte un premiu anual de aproape 700 de milioane de lei vechi.
Directorul Diviziei Strategie-Dezvoltare din cadrul CE Oltenia, Ion Petroniu, a declarat că planul de management întocmit de Giorgi nu a fost aprobat de către Consiliul de Administraţie pentru că a avut o serie de lacune. „Nu era ce ne aşteptam. Se pleacă de la o analiză diagnostic a anului anterior şi se urmăresc indicatorii financiari, mediul concurenţial şi alte aspecte şi trebuie punctate obiective clare pe termen mediu, plan de măsuri, prognoză de venituri, ori aceste lucruri nu se regăseau în planul domnului Giorgi”, a afirmat Petroniu.
Mai mult, Petroniu a spus că, în urma dezvoluirilor din presă cu privire la Giorgi, Corpul de Control al CEO va analiza activitatea Minprest. „Săptămâna viitoare, Corpul de Control al CEO va merge la Minprest pentru a verifica unele lucruri de care e acuzată conducerea. Sunt foarte multe elemente şi nu e cazul să detaliez acum. I-am explicat domnului Giorgi că, potrivit contractului de mandat, nu avea voie să mergă la cursuri”, a menţionat directorul. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.