Greblă și Popeangă, atac dur la adresa lui Dan Vâlceanu
Greblă și Popeangă, atac dur la adresa lui Dan Vâlceanu
Ultra - Scurte27 septembrie 2013

Parlamentarii PSD Toni Greblă și Vasile Popeangă au lansat un atac dur la adresa lui Dan Vâlceanu, după ce liderul PD-L i-a acuzat c-au votat legea privind certificatele verzi.
„Este o copilărie, o crasă dezinformare, o declaraţie populistă. România are angajamente luate, pe vremea guvernării Boc-Băsescu, la nivel european de a  face în aşa fel încât energia verde să ajungă la 20% din producţie”, a declarat Greblă.
Mai mult, senatorul PSD este de părere că nu are nicio legătură legea privind certificatele verzi cu situaţia grea în care s-a aflat Complexul Oltenia,  problema fiind scăderea bruscă a consumului.
O poziție asemănătoare a avut-o și Vasile Popeangă, care a precizat că a votat pentru legea respectivă, pentru că aşa s-a decis în grupul parlamentar, dar şi pentru că România trebuia să se alinieze la o directivă europeană.
„Dan Vâlceanu, ca să se dea om politic mai matur, a zis că trebuie să găsească nişte vinovaţi. Nu aşa se face replica la discursul lui Ion Ruşeţ”, a adăugat Popeangă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • codincodin 28.09.2013 la ora 20:23 pm
    Grebla sau Furca ori cum il mai cheama e lacheul lui Gold Corporation , iar blendereul asta de Valceanu e un basist resapat ! Se cearta tusea cu junghiul ! PSD =PDL = FSN=aceeasi mizerie ! Basescu sau Iliescu e tot aia !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.