Începerea lucrărilor la Mall-ul din Târgu Jiu, din nou amânată
Începerea lucrărilor la Mall-ul din Târgu Jiu, din nou amânată
Ultra - Scurte3 octombrie 2013

Începerea lucrărilor la Mall-ul din Zona Kaufland din Târgu Jiu a fost, din nou, amânată de fondul de investiții sud-african NEPI. Mai mult, investitorii le-au transmis, telefonic, autorităților locale să fie mai rezervate în declarații privind construcția Mall-ului din Târgu Jiu.
Consilierul local PSD Alin Rădulescu a dat, însă, asigurări că investiția se va realiza, iar mall-ul va fi fi inaugurat de Crăciun în 2014.
„Investitorii sunt la stadiul de a găsi firmele care să construiască acest Mall. Dacă cred că în această toamnă va începe lucrarea şi se preconizează a se termina în jurul Crăciunului lui 2014. Negocierea cu terenurile pe care se va construi centrul comercial s-a terminat deja. Mai sunt de pus la punct alte date şi numai investitorul le ştie”, a explicat Rădulescu.
Mai mult, Rădulescu a declarat că odată realizat, mall-ul va aduce 1000 de locuri de muncă pentru târgujieni.
„Investitorul ne-a asigurat că o să fie minim 1.000 de locuri de muncă. Să sperăm că vor da drumul la lucrări şi am încredere deşi acum ceva timp a mai fost un investitor din Austria interesat să facă un Mall lângă Interex, dar din păcate criza i-a pus mari piedici. Sperăm că de această dată vom reuşi”, a adăugat Alin Rădulescu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.