Întâlnire între Cârciumaru, Călinoiu și Ponta, pentru a discuta despre siguranța locurilor de muncă la CEO
Întâlnire între Cârciumaru, Călinoiu și Ponta, pentru a discuta despre siguranța locurilor de muncă la CEO
Ultra - Scurte3 iulie 2013

În decursul acestei săptămâni va avea loc o întâlnire între primarului orașului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, și Premierul Victor Ponta pentru a purta discuții despre asigurarea stabilităţii şi siguranţei locurilor de muncă în CE Oltenia, dar şi atragerea de noi investitori.
Primarul municipiului Târgu-Jiu a declarat că discuţiile nu vor viza probleme administrative, ci mai degrabă problemele legate de siguranţa locurilor de muncă din CEO şi nu numai. „Chiar în această săptămână am vorbit cu şeful de cabinet al premierului şi l-am rugat să ne stabilească o întâlnire cu domnul premier Victor Ponta. Vom discuta cu privire la grija faţă de locurile de muncă, faţă de oameni, să fim permanent atenţi la ce se întâmplă cu CE Oltenia. Deci asigurarea locurilor de muncă şi crearea de noi locuri de muncă va reprezenta tema discuţiilor”, a precizat Florin Cârciumaru.
În ceea ce priveşte activitatea CE Oltenia, Cârciumaru a susţinut că are încredere că actualul manager Laurenţiu Ciurel va coordona activitatea în aşa fel încât compania să funcţioneze şi să înregistreze performanţă iar locurile de muncă să fie sigure şi stabile. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • liviu 03.07.2013 la ora 11:54 am
    Este adevara.A trecut mai bine de un an de guvernare Ponta,si mai nimic pe aici,unde promitea gorjenilor marea cu sarea.Aici primarul are dreptate,pentru ca se bate pasul pe loc,la CEO treburile merg anapoda,ivestitii in Tg-Jiu si in judet ioc,se desfiinteaza si locurile de munca existente,mafia sindicala in frunte cu acest Condeescu continua sa-si faca de cap,capusind tot mineritul si Termo,etc,etc,etc Si inca ceva;parlamentarii de Gorj=cloaca de puturosi,care nu misca un deget pentru binele judetului.Iar seful lor de coloana este "eminenta"cenusie Tony Grebla,de 24 ani pe functii inalte,si ...."nula",in afara de propriile afaceri,cu toata imbarligaturile lui prin toate partidele politice.In fine,nu o fi Carciumaru corect ca lacrima,pentru care mai tot timpul ii aduceti critici,dar pana la urma este cam singurul care se mai zbate sa faca ceva,in rest,ceilalti=mortuas est fusga.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.