Inundaţii în mai multe localități din Gorj, din cauza ploilor abundente
Inundaţii în mai multe localități din Gorj, din cauza ploilor abundente
Ultra - Scurte4 aprilie 2013

Ploile abundente din ultimele 48 de ore au provocat inundaţii în mai multe localități ale județului Gorj. Pompierii din Novaci au intervenit pentru evacuarea apei din beciul unei case din oraşul Novaci, iar pompierii din Turceni au fost solicitaţi în comuna Fărcăşeşti, sat Valea cu Apă, pentru evacuarea apei din beciul unei case. Şi pompierii de la Bumbeşti Jiu au intervenit pentru evacuarea apei din beciul unei locuinţe în cartierul Curtişoara. Efective din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, cu o motopompă remorcabilă şi un autocamion, au intervenit azi-noapte, în comuna Drăguţeşti, satul Iaşi de Gorj, pentru evacuarea apei din beciurile a patru case.
În satul Cârbeşti, DJ., 663 la Km + 150, partea carosabilă este inundată, apa măsurând aproximativ 50 cm, iar autoturismele şi persoanele nu se pot deplasa, către satele  Dîmboava şi Cârbeşti Deal, cu menţiunea că accesul către cele două sate se face pe ruta ocolitoare DC 64 – DJ 663 sens Tîlveşti – Dîmbova.
Jiul a ieşit din matcă la Bâlteni. Mai multe grădini din Peşteana sunt inundate. Primarul Păsărin spune că nu se poate face nimic, până nu se retrag apele.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *