Investiții de zeci de milioane de euro, din fonduri europene, în următorii ani la Târgu Jiu
Investiții de zeci de milioane de euro, din fonduri europene, în următorii ani la Târgu Jiu
Ultra - Scurte6 iunie 2013

Administrația locală vrea să atraga, la Târgu-Jiu, în următorii, ani proiecte pe fonduri europene de ordinul milioanelor de euro, proiecte menite să ducă la dezvoltarea oraşului. Printre cele mai importante amintim modernizarea Căii Eroilor, construirea de pasaje subterane sau mărirea capacităţilor de apă potabilă la Preajba sau Polata.
„Singura soluţie este atragerea fondurilor de la Uniunea Europeană. Avem pregătite lucrări pentru 2014-2020, în jur de 70-90 de milioane de euro. O parte din lucrări sunt la stadiul de studii de soluţii, de fezabilitate, o parte la caietul de sarcini. Este vorba de pasaje subterane pe bulevardul Unirii zona Piaţa Centrală, intersecţia cu Victoria, intersecţie Tudor Vladimirescu, modernizare Axa Eroilor, un portofoliu de străzi ale municipiului Târgu-Jiu, măriri de capacităţi de apă potabilă în Preajba şi Polata, noi foraje”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu-Jiu, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

1 COMENTARII
  • loby 06.06.2013 la ora 13:46 pm
    Bai,fratilor,cat poate sa minta acest Ionescu,nu se poate transporta cu un trailer de 16t,De ani de zile debiteaza aceleasi lucruri,dar realizari pe la pastele cailor. Asa ca,oamenii s-au saturat si nu-i mai ia in calcul.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *