Liderii sindicali din FNME îl lasă baltă pe Condescu. Vor funcții în administrația CEO
Liderii sindicali din FNME îl lasă baltă pe Condescu. Vor funcții în administrația CEO
Ultra - Scurte18 iulie 2013

După ce liderul sindical Nelu Roșca a fost numit, zilele trecute, în Consiliu de Administrație al Minprest, tot mai mulți sindicaliști, foști inspectori sociali, vor, acum, posturi în administrația Complexului Energetic Oltenia.
Tot mai mulți lideri sindicali trec de partea lui Ciurel, în lupta dintre conducerea CEO și președintele FNME, Marin Condescu. Mai mult, toți cei care solicită posturi în administrație sunt dispuși să-și schimbe opțiunea politică, trecând de la PD-L în barca partidului aflat la putere, afirmă surse din minerit.
Astfel, unele surse susțin că liderul sindical Titel Zgondea vrea scaunul de director la UM Pinoasa, în locul lui Gheorghe Mărășescu, iar Cristi Popescu, fost inspector social, aspiră la funcția de director de resurse umane fix în cadrul Diviziei Miniere. Printre cei care sunt hotărâți să îl lase baltă pe Condescu se mai numără Filip Cioplea, care vrea să preia departamentul de Protecția Muncii al CEO, și Gabriel Bălăceanu, care ar revendica, conform acelorași surse, funcția de director al carierei Tismana 1. ,Ffuncții în administrație, conform studiilor, mai solicită și Adrian Marciuc și Petre Mămăligă. Vicepreședintele Biroului executiv al FNME, Dumitru Pârvulescu, apropiat al lui Condescu, țintește funcția de director al UM Peșteana, în locul lui Alexandru Braia, în timp ce Eugen Iovan și subalternii săi de la sindicatul de la Turceni nu se mai simt bine în organizații și vor să se „afilieze” administrației. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *