Mafia blochează marșul lui Râmescu din Târgu Jiu
Mafia blochează marșul lui Râmescu din Târgu Jiu
Ultra - Scurte20 iunie 2013


Mihai Râmescu, om de afaceri aflat în a șaptea zi de grevă a foamei, avea o înțelegere fermă cu patronul unei firme de transport din Motru, care urma să-i închirieze azi 4 autocare cu care să fie aduși protestatarii de la Motru la Târgu Jiu, pentru a participa la marșul autorizat. Cu câteva ore înainte de debutul marșului de protest din Târgu Jiu, Mihai Râmescu a fost înștiințat de patronul firmei de transport că nu-i mai închiriază vreun autocar.
Încercările lui Râmescu de a închiria alte mijloace de transport, de la alte firme, n-au avut câștig de cauză, cauzele fiind clare pentru toată lumea.
În județul Gorj este din ce în ce mai bine și frumos.

8 COMENTARII
 • EU 20.06.2013 la ora 13:39 pm
  hai sa fim seriosi ca daca vroia sa vina venea, si cu masini personale,baga benzina si veneau cu 40 masini personale cate 5 oameni in masina erau deja 200 persoane, le platea Rimescu benzina, sau veneau cu cursele regulate SGM Motru - Tg-Jiu ca si pasageri, dar a lasat-o si Rimescu asta moale ca ii controlat cu terenu din cariera pe care a luat bani buni, si nu a fost nici o casa acolo, deja toata lumea din satele alea stie ca nu a fost casa acolo...fis de vara, pacat de judetu asta ca incepe sa se duca...
 • anonim 20.06.2013 la ora 14:18 pm
  L-au ajuns blestemele si pe Ramescu, merita tot ce i se intampla, si-a batut batut joc de multi angajati si mai ales femei gravide care le-a lasat fara maternitate ca la el in firma nu au voie angajatii cu medicale ,iar daca te prindea ca fumezi iti lua lua din salariu ( in cel mai bun caz,daca nu te dadea afara). Are un vocabular foarte urat,angajatele din vaci ,proaste etc. nu le scoate,se credea " buricul pamantului".E bine cand se mai cearta intre ei ,ca asa mai iasa la suprafata magariile pe care le fac.
 • politistii 20.06.2013 la ora 14:33 pm
  domnilorde la m a i , domnilor ziaristi, domnilor politisti, eu am atras atentia prin diferite comentarii dde presa ca la ipj gorj pe care il cunosc cape buzunare colcaie de mai mult timp si mai ales de cind tablagiul de caragea a ajuns mare mahar peste politistii din gorj, dar mai ales peste cei din igpr cu prioritate peste sefii de toate soiurilede acolo si chiar de pe la minister si la momentul potrivit voi veni cu cazuri clare, concrete nu cu vorbe aiurea , deocamdata satm pe margine si facem joc de glezne, mai pe direct domnilor de la minister si rog prresa si in special acest admirabil ziar Pandurul sa se sesizeze si sa dea publicitatii, unde sint memoriile politistilor inminate secretarului general al m a i dnul cst stoica depuse in audienta sau la raport la sfirsitul lunii noiembrie 2012, unde sint memoriile inaintate personal domnului secretar de stat andreescu de catre un grup de politisti de la gorj in luna martie 2013, nimeni nu a fost intrebat despre acest lucru, unde s-au semnalat cazuri extrem de grave comise de caragea, unde sint domnilor aceste memorii, acum ne vom adresa presei centrale, dar mai intii celei locale, spunea domnul ministru stroe ca stia de mai mult timp despre abuzuruile lui caragea, nu cumva din mempriile noastre, pai atunci ce s-a facut cu ele, cine le-a matrasit pe politisti nu i-a intrebat nimeni nimic de luni de zile, a existat o complicitate cu caragea, uitati acum a facut explozie, bun dar revin unde sint memoriile politistilor depuse la ministerul de interne , nu la groapa de gunoi de la bragadiru, noi mai asteptam dar nu mult, va rugam doar faceti-va treaba domnilor din capul trebii, pentru ca altfel se nasc interpretari pertinente si cu mare semne de intrebare.......mult umim, dar unde sint memoriile , poate in al 12-lea ceas le veti scoate la soare chiar daca este canicula
 • politistii 20.06.2013 la ora 14:39 pm
  domnilor poate este inceputul sfirsitului si pentru cel mai mare oridar si imputit idivid care a existat in acest judet si mai ales in institutia numita politie, caragea este si a fost cea mai mare jigodie, a distru familii a distrus destine a distrus totul ca ciuma lui caragea acestincompetent, bun numai de jmecherii si a se da mare cu fraierii care ii sufla in cur,un comportament animalic, incredibil dar cu mare priza la fraieri si la puscariabili, care pun botul la tot ce se poate acapara, poate va spune ramescu si cit a cotizat la caragea pina pur si simplu s-a sufocat si nul mai suporta, ac4sta distruge oameni, distruge familii toto tot tot, cine la distrus pe lexistar cine decit canalia de caragea jos caragea jos caragea jos si direct in arest si apoi la puscarie sai putrezeasca oasele in puscarie numai acolo este locul si al altora, poate se gindeste sa ne spuna cum este cu autorii incendiului casei leustenilor, sau acum daca la dus pe socru-su la circulatie inapoi sau lipzie lucrile, dar si mailia leustenilor nu este departe de caragea cu care au fost bot in bot ani de zile si sfidau pe toti mpolitistii din acrest judet nu la mai ajungeai cu curul la nas si acestor canalii, acum ia pus din nouidiotul de caragea pe linia de plutuire pentru ca ereau cu ****ul la****si nu mai stiau ce sa mai faca iar apoi iau bagat pe colegii lor in bucluc cu jigodelile lor pe la igpr, sa le fie rusine de pramatii ordinare, caragea la puscarie , la puscarie linga mischie, vulpesi altii sa se duca la becalii sa joase septica pe porunci , la puscarie pramatia dracului si ar trebui ca toti patronii pe care ia supt sa iese la rampa si sa spuna tott ce afacut acest ordinar sa se termine odata cuac4st putregai, rusine celor care il tin inca in brate procurori de la craiova, de la care se cer pretentii,oameni de afaceri politicieini care sau incurcat cu un nespalat in infect la puscarie canalie, la puscarie javra ordinara la puscarie prostul dracului, analfabetule, imputitule, nespalatule, care puti de la o posta a hoit imputit, pina cind sa te mai suporte lumea pina cind, pina ciond, la puscarie
 • Dan 20.06.2013 la ora 23:24 pm
  http://www.realitatea.net/gorj-presupusa-coruptie-la-varf-ignorata-de-procuror_1209080.html A-ti avut o intervenite mai mult decat intereseanta la Realitatea, d-le Daju. Mai sus este un link catre articolul de pe www.realitatea.net, articol, video, comentarii....
 • Voinescu Ion 21.06.2013 la ora 9:11 am
  Oare cati bani o fi luat Pigui sa il pupe in dos pe Caragea? Mi s-a facut scarba de acel om cand l-am auzit aseara, in emisiunea de la Realitatea TV. Sunt convins ca suma primita de la tablagiu e cu 5 zerouri in coada... Rusine, mai Pigui! De ce oare Realitatea TV nu aminteste de cele peste 500 de reclamatii facute de politistii din Gorj impotriva acestui ordinar numit Caragea?! Fostul adjunct de la Politia Targu Jiu, Craciun Daniel, presedinte al CNP Gorj, stie mai multe despre acest subiect! Si Voinescu Ion, proaspatul pensionat fortat de acelasi personaj poate sa ofere detalii!
 • Voinescu 21.06.2013 la ora 9:13 am
  Oare cati bani o fi luat Pigui sa il pupe in dos pe Caragea? Mi s-a facut scarba de acel om cand l-am auzit aseara, in emisiunea de la Realitatea TV. Sunt convins ca suma primita de la tablagiu e cu 5 zerouri in coada... Rusine, mai Pigui! De ce oare Realitatea TV nu aminteste de cele peste 500 de reclamatii facute de politistii din Gorj impotriva acestui ordinar numit Caragea?! Fostul adjunct de la Politia Targu Jiu, Craciun Daniel, presedinte al CNP Gorj, stie mai multe despre acest subiect! Si Voinescu Ion, proaspatul pensionat fortat de acelasi personaj poate sa ofere detalii! Se zvoneste ca ofiterul de la politia rutiera, Dan Savulescu, finul lui Caragea, ar fi intervenit la patronii de firme de transport pentru ca acestia sa-l refuze pe Ramescu!
 • Andrei 21.06.2013 la ora 10:31 am
  Domnul prim ministru Victor Ponta oare nu vede nu aude ce se petrece in judetul unde domia sa isi are domiciliul legal, in orasul ce l-a votat in masa pentru ca in final sa fie acum ceea ce este? Daca nu are niciun fel de reactie si nicio implicare in acest subiect inseamna foarte clar ca si acesta este parte componenta a sistemului mafiot din Targu jiu.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *