Marcel Romanescu acuză PSD Gorj: ''N-a respectat protocolul USL!''
Marcel Romanescu acuză PSD Gorj: ''N-a respectat protocolul USL!''
Ultra - Scurte28 mai 2013

Marcel Romanescu acuză PSD Gorj că n-a respectat protocolul USL, spunând că social-democrații au luat anumite decizii fără să se consulte cu liberalii. Deși nemulțumirile reprezentanților PNL au început să fie exprimate public, acesția spun că nu vor să pornească un război cu social-democraţii pentru că, şi aşa, în Gorj, sunt suficiente problemele generate de perioada dificilă prin care trece CE Oltenia.
„Liberalii au avut numai 4 funcţii în minerit şi energie, din zeci de directori. Exceptându-l pe Gabriel Giorgi de la Minprest, nu mai avem niciunul important” a declarat Romanescu, comentând pierderile functiilor de conducere din energie ale liberarilor.
Alin Văcaru, vicepreşedinte PSD Gorj, respinge categoric ideea „epurării politice” a liberalilor din funcţiile importante din judeţ, spunând că, în scurt timp, se va afla şi motivul demiterii lui Cosmin Ceauşescu. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • milos 28.05.2013 la ora 14:22 pm
    Romanescule,daca ar stii tatal tau ce prostii debitezi,s-ar rascoli in mormant.Ce om a fost el,si pe ce drumuri murdare iti porti tu pasii.Mare pacat.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *