Marcel Romanescu, de părere că demiterile unor directori din cadrul CEO nu sunt întâmplătoare
Marcel Romanescu, de părere că demiterile unor directori din cadrul CEO nu sunt întâmplătoare
Ultra - Scurte27 mai 2013

După ce a discutat cu Cosmin Ceaușescu, la finalul săptămânii trecute, liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a aflat că majorarea salariilor unor angajați din cadrul CEO a fost făcută doar după ce au fost date avize de către alţi trei directori din cadrul gigantului energetic,  cei de la Resurse Umane, Economic şi Juridic.
Dian Popescu rămâne însă rezervat, și nu vrea să se pronunțe deocamdată în privinţa unei eventuale „epurări politice a liberalilor” în judeţ. „Cosmin Ceauşescu mi-a spus că n-a încălcat legea atâta timp cât a fost pusă viza de control a trei mari birouri. Oricum aveam mari îndoieli că dânsul ar fi făcut nereguli” a declarat Dian, care intenţionează să poarte o discuţie cu conducerea Complexului Oltenia.
Mult mai tăios în declarații este Marcel Romanescu, care și-a exprimat îndoiala că demiterile unor directori liberali din cadrul CEO ar fi întâmplătoare. „PSD ar trebui să nu uite că este la guvernare cu PNL şi că, la ultimele două alegeri prezidenţiale, de unul singur n-a putut da şeful statului” a comentat fostul subprefect. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.