Maricel Popa: ''S-au reluat negocierile cu CE Oltenia''
Maricel Popa: ''S-au reluat negocierile cu CE Oltenia''
Ultra - Scurte22 iulie 2013

După întâlnirea cu sindicatele din minerit și energie, secretarul de stat Maricel Popa s-a aşezat la negocieri cu administrația CE Oltenia. Cu toate că a refuzat să precizeze care au fost nemulțumirele sindicatelor, Popa a ținut să precizeze că la CEO negocierile s-au reluat, pentru buna funcţionare a companiei.
Mai mult, Popa l-a contrazis pe Aurel Medințu, directorul Diviziei Energetice din cadrul CEO, care declarase că presei că secretarul de stat doar a trecut pe la companie, unde a stat cinci minute. Popa susţine că întâlnirea cu  administraţia CE Oltenia a durat 50 de minute, concluzia fiind aceea că nu vor avea loc disponibilizări în acest an.
De asemenea, Ion Călinoiu a declarat, după întrevederea pe care a avut-o cu secretarul de stat Popa, că nu stie nimic concret cu privire la la cele două întâlniri, cu sindicatele și conducerea gigantului energetic, menţionând totuşi că i s-a spus despre protocolul pe care sindicatele doresc să-l semneze cu Ministerul Energiei. Călinoiu a ținut să precizeze, însă, că vestea importantă pe care a primit-o de la Popa este că guvernul şi FMI s-au înţeles să amâne listarea la bursă a Complexului Energetic Oltenia.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.