Mazilu, despre Cotojman și Fugaru: ''Niște orbeți și nenorociți!''
Mazilu, despre Cotojman și Fugaru: ''Niște orbeți și nenorociți!''
Ultra - Scurte23 iulie 2013


Primarul din Târgu Cârbunești, Mihai Mazilu, i-a jignit pe Liviu Cotojman şi Ion Fugaru, numindu-i „orbeţi şi nenorociţi”, pe fondul unui scandal legat de casele sinistraţilor de la Cojani.
Totul a pornit când edilul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, l-a criticat pe primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, spunând despre el că a făcut declaraţii neadecvate atunci când a precizat că va muta familiile nevoiaşe în casele făcute pentru sinistrații de la la Pojogeni, multe dintre ele nelocuite. Primarul de la Roşia de Amaradia l-a contestat pe Mazilu şi a spus că edilul de la Cărbuneşti „face declaraţii în momente de rătăcire”. Cotojman spune că, legal, Mazilu nu poate folosi locuinţele sinistraţilor în alte scopuri.
Decizia edilului de la Târgu Cărbuneşti de a muta familiile nevoiaşe în casele sinistraţilor de la Cojani nu este aprobată nici de fostul viceprimar, Ion Fugaru, care îi aminteşte lui Mazilu că locuinţele respective au fost construite şi repartizate sinistraţilor printr-o hotărâre de Guvern, iar în acest caz o Hotărâre de Consiliu Local nu are valoare.
Primarul de la Târgu Cărbuneşti a reacţionat dur, numidu-i pe cei doi „orbeţi şi nenorociţi”. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.