Medințu: ”900 de salariați TESA vor fi trimiși în producție!”
Medințu: ”900 de salariați TESA vor fi trimiși în producție!”
Ultra - Scurte19 august 2013

Directorul Diviziei Energie din cadrul CEO, Aurel Medințu, a vorbit din nou, într-o emisiune de la Acces TV, despre reorganizarea gigantului energetic. Acesta a explicat că se vor produce comasări de departamente, Direcția financiar-contabilă unindu-se cu cea comercială şi cea de investiţii. De asemenea, din 2600 de salariați TESA vor rămâne aproximativ 1.600, restul urmând să fie trimiși în producție.
„În acest an investiţiile de personal nu au fost afectate de scăderea veniturilor. Pentru viitor trebuie să întreprindem măsuri pentru a se ajunge la o scădere a cheltuielilor în toate domeniile, printre acestea se află şi cele cu munca vie. Această parte a TESA trebuie tratată pe două paliere, unul a fost acela al nivelelor de salarizare, şi al doilea palier este acela al personalului angajat care este angrenat în acest “malaxor”. Au plecat de la salarii mici şi au ajuns la salarii mari depăşind pe cele ale personalului din producţie”, a declarat directorul Diviziei Energetice.
Mai mult, Medințu crede că numărul mare de salariați din birouri este justificat şi de angajările politice efectuate în anii anteriori.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *